Teambuildingsdag in de modder

Op 24 september was het tijd voor een onvergetelijk teamuitje dat iedereen nog lang zal heugen. Met de voeten in de modder, Davo speciaalbier in de hand, en een verhit potje Jeu de Boules, was het een dag om in te lijsten.

Het feest begon al bij ons Clubgebouw waar we op de fiets werden verwacht voor een uitje met onbekende bestemming. Als snel bleek dat we naar Twello gingen, onderweg wat avonturen met een BMW die vond dat ie Jenny omver mocht rijden en een lekker BVO’tje bij een verlaten benzinestation.

Na een taartje en koffie kwame we aan bij een blotevoetenpad, waar de teamleden hun schoenen aan de kant gooiden en met hun tenen in de modder doken. Al bleek al snel dat de modder voor sommigen tot de navel steeg. De organisatie had dit ook niet helemaal verwacht, maar deed dapper mee aan het blubberfestijn.

Na dit modderige avontuur was het tijd voor een welverdiende dorstlesser. Lokale Davo speciaalbiertjes werden gulzig genoten terwijl iedereen relaxte in het zonnetje. De dag kreeg een sportieve draai toen we gingen een Jeu de Boulen in de plantenkas van Buitenpost in Twello.

Daarna gingen we op de fiets terug naar onze eigen stek voor een heerlijke BBQ. Terwijl de zon onderging, werden er verhalen verteld en herinneringen gedeeld tot in de late uurtjes.