DE BAND

Roots

Van Deventer tot Heeten en van Twello tot Bathmen. Waar de naam wellicht anders doet vermoeden hebben de leden van De Deurbloazers Daeventer hun roots tot ver buiten de gemeentegrenzen van Deventer liggen.

Ja, zelfs vanuit Enschede en de liefelijke dorpjes Oxe en Beek-Ubbergen komen de leden naar onze prachtige Hanzestad om samen muziek te maken!

Instrumenten

Met momenteel vier trompetten, drie trombones, een bariton, een sousafoon en drie man slagwerk,  wordt heel het land doorgereisd voor verschillende optredens.

Versterking is Welkom!

Speel jij een blaasinstrument? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega muzikanten!

Wij bieden:

  • Een zeer gezellige vereniging
  • Wekelijkse repetitie op woensdag
  • Een goede balans tussen rustige weekendjes en spetterende optredens

Wij zoeken

  • Alles soorten blaasmuzikanten, zoals trompet, sousafoon, trombone of bariton
  • Mensen die goed uit hun hoofd willen (leren) spelen

Meer weten? vul ons contactformulier in of bel even met 06 83 82 98 91 (WhatsApp mag ook)

Altijd bezig

Met carnaval is er traditioneel weinig rust voor de muzikanten. Maar ook buiten dit drukste weekeinde van het jaar houdt de muzikaliteit niet op. In alle windstreken van Nederland zijn de klanken van ‘De Bloazers’ tot in de verre omgeving te horen.

Over de grens

Maar daar blijft het niet bij. Geregeld worden ook de landsgrenzen opgezocht. Zo is het repertoire van de Deventer kapel steevast meerdere malen in onder meer Duitsland te horen. Maar werd om maar een voorbeeld te noemen ook Spanje al bezocht. Geen optreden gaat de groep te ver en nieuwe optredens blijven binnenstromen.

Nieuwe muziek

Evenals nieuwe muziek. Een groep op niveau blijft zichzelf verversen. Voortborduren op succes is geen ontkomen aan. De klassiekers onder de Deurbloazers zullen altijd te horen blijven zijn. Maar om de haverklap wordt daar nieuwe muziek aan toegevoegd.

Onze kracht

Van nieuwe top 40-muziek tot Hollandse meezingers van vroeger en nu. Geen optreden is hetzelfde. Standaard setjes met dezelfde muziek zijn niet te horen. Inspelen op het publiek is op zijn zachtst gezegd dan ook de kracht van De Deurbloazers.

  • IN CONTACT KOMEN MET ONS?

    Laat je naam, mail & telefoonnummer achter en wij reageren zo snel mogelijk!

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.