Roel bedankt!

Heee, waar is die bassist met die krullen dan? Huh? Is die gestopt? Ik denk dat we dit nog wel een tijdje zullen horen met optredens waar we al lang komen.

 

Maar ja, het klopt inderdaad, Roel is na ruim 26 jaar lid gestopt bij onze club.

 

Roel is al een hele tijd actief bezig met zijn andere hobby wandelen en hardlopen. Dit kon Roel altijd nog wel combineren, maar het laatste jaar werd het, mede door zijn fysiek zware werk (en leeftijd 🙂 ) steeds lastiger voor Roel en daarom heeft Roel helaas voor ons besloten te stoppen met musiceren bij de Deurbloazers.

 

Roel begon (samen met zijn broer Bram) in 1994 bij de Deurbloazers op de bariton. Van mei 1996 tot 1998 is Roel er i.v.m. zijn studie even tussenuit geweest en is daarna een tijdje als “Appendix der Deurbloazers” actief geweest o.a. als CD verkoper. In 2001 kwam er een plekje vrij op de sousafoon en die plek binnen de club vervulde hij maar al te graag.

 

Al met al is Roel in 26 jaar tijd zo’n 1500 keer komen opdraven voor diverse optredens in binnen en buitenland.

 

Naast het muziek maken, heeft Roel jaren lang gefungeerd als chauffeur van de “best band in town bus” iedereen vervoert naar deze optredens, maar ook verzorgde Roel de hapjes en oliebollen tijdens de nieuwjaarsborrel, de pepernoten tijdens sinterklaas en ook voor een borrelnootje tijdens de repetitie zorgde hij met grote regelmaat. Kortom Roel was niet alleen een muzikant, maar ook zeer betrokken bij de club. Als er iets moest gebeuren was Roel een van de eersten die zich aanmeldde.

 

We kunnen meerdere A4-tjes vol schrijven met enorm leuke verhalen en anekdotes, maar die houden we lekker voor ons zelf en zullen nog heel wat jaren verteld worden tijdens een van onze feestjes.

 

Roel bedankt voor je enorme inzet, enthousiasme en de leuke muzikale tijd!

 

We zien elkaar snel weer!