Ommer Bissing Blaasorkesten festival

Jawel, de vakantie zit er weer op… iedereen heeft zijn of haar instrument 6 weken lang niet aangeraakt, maar vandaag moest het dan toch gaan gebeuren.. Het Ommer Bissing dweilorkesten festival stond op de agenda, en we waren er klaar voor hoor!

 

Wat zeg ik klaar voor? Zelden hebben we zo’n goede voorbereiding gehad voor een festival, want de laatste maanden zijn we enorm druk geweest een “festival-blokje” in te studeren. een vijftal nummers die we tot in perfectie beheren… (althans dat was het doel)  😉 Onze muzikaalleider(s) zijn druk geweest met arrangeren en hebben repetitie’s lang lopen hameren op dynamiek, puntjes, boogjes en andere muzikale zaken.

 

Vandaag zou dan voor het eerst deze set op straat uitgevoerd gaan worden…. Iedereen stond er klaar voor en vol gas, zo hard als iedereen maar kon en met toestemming van de muzikaalleider ;-),begonnen we te spelen, de set verliep prima, er zijn nog wel wat puntjes waar we de komende weken nog aan moeten werken, maar toch klonk het schijnbaar zo goed, dat we gelijk de eerste prijs hebben gewonnen, met een trotse muzikaalleider en trotse arrangeur als gevolg.

 

Foto’s zien? Klik dan HIER!