Mooi man!!

Wat een gezelligheid weer gisteren. Dit keer waren we welkom bij de Hunne. Een erg leuk feestje. Rond 21.00 uur werden we verwacht in Tuk, bij Steenwijk.

Het feest was in café “de Karre”. Een bijzondere locatie, als je bedenkt dat Mannekoor Karrespoor daar zijn oorsprong heeft. Een groep die begin jaren 90 de hitlijsten domineerde. Nu is de Karre nog steeds een gezellig café, welke bekend is in Steenwijk en omgeving.

Bij de Hunne, een kleine maar heel gezellige vereniging, waren ook de mensen van de Venekloeten uitgenodigd. Die kwamen rond half 10 met een mooie bus vol mensen. Na een kort woordje van welkom vanuit de Hunne en een even zo kort woordje van dank, kon het feest beginnen.

De DJ draaide leuke plaatjes en verzoekjes. En tussendoor hebben we lekker een paar setjes gepeeld met Joost H. op de trom.Hij verving onze eigen Joost, omdat die een keer verhinderd was. Joost H. heeft in het verleden een behoorlijke tijd bij ons gespeeld. En hij heeft laten horen dat hij nog steeds weet hij met zijn stokken op het vel van de trommel moet slaan.

De zaal was niet heel groot. Maar wel gezellig vol met mensen. Naast spelen werd er ook op gerekend dat we een lekker biertje meedronken. Dat hebben we dus ook gedaan. Tegen een uur of twee werd het tijd om naar huis te gaan. Of niet… want we hadden nog wel trek. Gelukkig kwamen we onderweg langs een Mac. Dus nog heerlijk wat gegeten.

Niels was wel uit zijn humeur omdat de chili-mayonaise niet bij de bestelling zat. Maar verder was het wederom een geslaagde avond.

Vriendelijke groet,

Marcel Varenbrink

PS: De Chili-mayonaise bleek de volgende dag gewoon nog in de auto van Robin te liggen, net als mijn telefoon.