Komkommertijd

                                                                                                                                                                                                              

Normaal gesproken schrijf ik op onze website verslagen/verslagjes van optredens of probeer ik ander nieuws te vermelden. Echter is het vakantie en zodoende staan de optredens op een laag pitje, word er niet gerepeteerd en valt er dus weinig te melden. Kortom; komkommertijd.

 

Komkommertijd is een aanduiding voor de rustige zomerperiode, waarin er weinig nieuws en weinig handel is. Of in ons geval, weinig nieuws en weinig optredens.

 

Ik kan u nu van alles gaan vertellen, bijvoorbeeld dat het gras zijn groene kleur weer terug begint te krijgen, en dat het hitteplan terug de la in kan. Ik kan u gaan vertellen dat Eva Jineck voorlopig voor het laatst op tv is geweest in verband maar zwangerschap. Of ik kan u gaan vertellen dat er iets verder van huis, in het Servische Novi Sad een complete warmtekrachtcentrale spoorloos verdwenen is. Of zal ik u vertellen…..Nee STOP!!!

 

Ik kan u vol met trots vertellen dat wij afgelopen week 3 nieuwe trombone’s hebben aangeschaft.  Ludwig en Robin zijn nu in het bezit van een spiksplinter nieuwe King Trombone en onze Quint is de trotse eigenaar geworden van een mooie XO Professional line bastrombone.

 

 

Verder kan ik u vertellen dat Danny en ik enorm hard gewerkt hebben om er voor te zorgen dat er weer nieuwe muziek op onze lessenaar staat, dit keer geen goldies oldies, maar lekkere vlotte hedendaagse muziek van Camila Cabello – Havana, Feel it still  van “Portugal –  the man” en wat denkt u van de feestkraker Leef van Andre Hazes Jr. ?

 

Niks komkommertijd dus, er valt genoeg te melden. De optredens druppelen langzamerhand weer binnen, volgende week beginnen we weer met repeteren. Op 2 september zullen we Ommen weer op z’n kop zetten, dan organiseert het Flater Pret Orkest namelijk het jaarlijkse blaasorkestenfestival. Een week later wacht het volgende festival in Zutphen al weer op ons, dus we gaan weer een gezellige tijd tegemoet.

 

Zien we jou ook bij een van onze optredens? Hou onze website en Facebook in de gaten om te zien waar we allemaal spelen en wie weet tot dan!

 

 

Groeten Niels