Klompkommertijd

Klompkommer tijd

 

Ons laatste bericht is al weer van zo’n 8 maand geleden. In tussentijd is er natuurlijk een boel gebeurd. Optreden en repeteren mocht niet meer, gezellig samen zijn mocht slechts met 2 a 3 personen, dus ontmoeten we elkaar slechts online. We hebben thuis (op ons zolderkamertje) nummers opgenomen, digitale borrels en online spelletjes avonden georganiseerd, maar toch is dat anders dan elkaar in het echt mogen zien. Inmiddels mag dit weer en zijn de repetities weer opgestart en zijn we klaar voor een nieuw seizoen!!

Bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk ook een vers paar klompen, dus vertrokken Marcel en Niels naar het Twentse plaatsje Enter, waar de klompen nog met de hand gemaakt en geschilderd worden. Dit laatste is echter voor deze heren niet nodig, daar zijn ze zelf inmiddels uiterst bedreven in. We zijn benieuwd met wat voor creaties ze dit seizoen weer op de bühne staan.

Al met al werd het een lange avond…

Niet dat het zo lang duurt om een paar klompen uit te zoeken, maar het speciaal bier na afloop bij Marcel thuis zal hier meer mee te maken hebben gehad. 😊😊

Hopenlijk zien we jullie snel weer!