Het diepe zwarte gat

Het contrast is wel heel groot. In de week van carnaval waren we super druk. Zeven dagen aaneengesloten. De twee weken daarna was het al een soort van komkommertijd aan het worden voor ons.

We hadden wat optredens in het vooruitzicht en we hebben inmiddels onze algemene  ledenvergadering gehad. Al met al niet echt heel veel spannends.

Maar nu is het wel heel stil. Geen repetities meer. De optredens voor de komende periode afgelast. Waar gaat het heen, hoe lang gaat het duren? Natuurlijk is de gezondheid van ons allemaal veel belangrijker, maar jammer dat we onze muzikale repetitie-avonden en optredens moeten missen.

Nog even terugkomen op de Algemene Ledenvergadering: We hebben er weer het gezelligste van proberen te maken. Maar er was ook nieuws.

Het belangrijkste nieuws is dat er in het bestuur een aantal wijzigingen hebben plaatsgevonden. De bestuursperiode van Quint en Merten zat erop. En beiden hebben zich niet herkiesbaar gesteld in hun huidige functies. Merten heeft hierdoor het secretariaat overgedragen aan Niels en vervult nu zelf de rol van Quint als Algemeen bestuurslid. Quint heeft besloten het bestuur te verlaten. We bedanken Quint voor de afgelopen jaren dat hij zich heeft ingezet voor het bestuur van onze club!

Daarnaast hebben we en terugblik op het afgelopen carnaval gehad. En een vooruitblik op de aankomende carnaval. We kijken terug op een geslaagd carnaval en we hebben ook al wat ideeën voor volgend jaar.

En tot slot hebben we gestemd voor de trofee die zo groot is dat niemand in huis wil hebben. De twijfelachtige eer waarvan niemand wil dat deze hem/haar toekomt. De verkiezing die eigenlijk niemand wil winnen: De-Deurbloazers-van-het-jaar verkiezing.

En ik zal maar eerlijk zijn. Ik heb hem gewonnen. En ik ben er best een beetje trots op. Ik heb voor het aankomende jaar al een plek gereserveerd. Zodra hij thuis staat maak ik een foto, en zet deze op onze site.

Maar dat zal nog wel even duren. Want voordat ik hem krijg moet mijn naam er nog worden ingegraveerd. En zoals eerder gezegd: voorlopig wordt er niet gerepeteerd. En de optredens voor de komende tijd zijn afgelast, dus duurt het mogelijk nog even voordat ik hem in ontvangst mag nemen.

Hopelijk komt er snel verbetering in de situatie. En wordt het minder stil op straat. Tot die tijd: zorg voor elkaar en help elkaar waar nodig. Je hebt toch niets anders te doen. 😉

Vriendelijke groet weer,

Marcel Varenbrink