Een beetje aan de late kant. Sorry…

Een beetje laat. Maar we hebben afgelopen zaterdag weer een erg leuke avond gehad bij de Deurzakkers in Sassendonk. Waar we tot een uur of 10 de diverse Carnavalsverenigingen mochten binnenblazen op de receptie van Hoogheid prinses Party, met haar adjudanten Bus en Tent. Na zo’n 2,5 uur muziek maken was het ook wel even lekker om een biertje te pakken.

Na een korte pauze van 3 kwartier konden we nog weer even aan de bak. Vanaf de balustrade mochten we de mensen in de zaal toespelen. En vervolgens nog een paar nummers op het podium. Het was gezellig, maar het programma was strak. En er was helaas geen ruimte voor meer blaasmuziek van onze kapel.

Maar er was wel tijd voor een feestje en een lekker biertje. Naast de DJ was er een zanger met een leuk repertoire. En nog een paar andere leuke acts. Daarnaast was de bezetting van het bar-personeel voldoende. En konden we een paar lekkere biertjes halen. En dat hebben we ook gedaan. De gezelligheid was helaas niet zonder gevolgen.

Ik heb de hele zondag van het feest kunnen “nagenieten” en de kater was redelijk aanwezig. Vandaag moest er weer gewerkt worden. Dat was gelukkig geen probleem meer, maar door de verlengde “feestvreugde” van zondag en de drukte van vandaag ben ik een beetje aan de late kant met het verslag van een gezellig feest!

Sorry!!

We komen dit carnavals-seizoen de Deurzakkers nog een keer tegen bij café Bloopers. Ik hoop dat zij er ook weer zin in hebben…

…Want wij wel!!!!

Vriendelijke groet,
Marcel Varenbrink