De lucht is op, de rek is er uit

Na ruim 25 jaar gespeeld te hebben bij de Deurbloazers heeft Bram aangegeven te stoppen met musiceren bij de club. De lucht is op, de rek is er uit. De kinderen worden ouder en ook corona gaat ooit een keer over.

‘Nu is het tijd voor mij zelf, voor vrouw en kinderen’. Tijd voor familie en vrienden om andere leuke dingen te doen.

In 1994 kwam Bram samen met Roel (die vorig jaar de club al heeft verlaten) bij de Deurbloazers en heeft tot 2021 bij ons gespeeld, naast spelend lid is Bram een aantal jaar voorzitter van de club geweest en heeft hij in de loop der jaren diverse optredens voor de club ‘binnen gehengeld’.

Enkele hoogtepunten waar Bram het vaak over had zijn o.a. de reis naar Spanje (1994), de wijnfeesten aan de Moesel (2006), Prins van de Pompestompers (2010) waar hij door ons menig carnavalsfeestje naar binnen is geblazen.

Tijdens een van onze optredens bij de Pompestompers in Steenwijk heeft Bram “zijn” Sandra leren kennen en hebben ze samen nu 2 leuke dochters, hoogte punten genoeg dus!

Tussen 1996-1998 is Bram er voor zijn studie even tussen uit geweest, maar na die tijd heeft hij bijna geen optreden meer gemist. Zelfs wanneer hij er eigenlijk niet zou zijn, was hij er uiteindelijk toch. Nog steeds staan er optredens op de lijst, die ooit door Bram “binnen gehengeld” zijn.

Bram, bedankt voor je tomeloze inzet en we gaan elkaar wel weer zien tijdens een van onze optredens, met carnaval of tijdens onze jaarlijkse BBQ of nieuwjaarsreceptie.