2019, je was weer top!!

Muzikaal gezien zit het jaar 2019 er weer op en het was een geweldig jaar!!

 

Geen optredens en geen repetities meer dit jaar. Voor sommigen een opluchting voor sommige een drama. “Hyperactieve spring-in-het-veld-types” zoals ik moeten toch wel minimaal 1x per week muziek maken, anders is het voor de rest in huis niet te doen 🙂

 

Bijna 40 betaalde optredens stonden er op onze optreden agenda!! Twee A4-tjes vol, het was een tijdje geleden dat we het zo druk hebben gehad.

 

Een aantal fanatiekelingen onder ons zijn hier erg druk voor geweest, bedankt hiervoor!  “Oude” opdrachtgevers werden benaderd, maar ook een behoorlijk aantal nieuwe optredens werden in de wacht gesleept.

 

Nieuw op onze agenda waren o.a. meerdere optredens in Duitsland tijdens de welbekende “schutzen-festen”, optredens bij de Deurzakkers in Zwolle, Koningsdag Ommen, Volleybal feest Avior, carnavalsoptredens in Hengelo, Eindhoven en Pampus, allemaal nieuwe optredens die van beide kanten enthousiast ontvangen zijn.

 

Daarnaast waren we, na een aantal jaar afwezig te zijn geweest, weer te horen bij CV de Hunnen in Tuk, en staan er weer optredens in Dedemsvaart op onze agenda.

 

Naast al deze optredens stonden er ook nog diverse festivals en andere (vaste) optredens op de agenda, zo waren we weer te horen tijdens het bokk’n en bloaz’n in Losser,  het Ommer Bissingh Dweilfestival in Ommen en het Jeroen Bosch Dweilfestival.

 

Ook hebben we nog een plekje in onze agenda kunnen vrijmaken voor een gezellige “Teambuildings dag” waar o.a. vlotten bouwen, kajak waterpolo en pizza eten tot je ploft op het programma…

 

Zelf ben ik bij al deze optredens aanwezig geweest, en ik vind het heerlijk!!!

 

Naast al deze optredens, hadden we ook nog tijd om ons repertoire te vernieuwen en enkele nieuwe leden te verwelkomen.

 

Verder hebben we nog een nieuwe sousafoon gekocht voor “ons Jacco” die daar heeeeel erg blijf mee is en er stiekem wel een beetje opgewonden van raakt “Woooowh”

 

Kortom; een jaar om trots op te zijn! Ik wil iedereen bedanken voor zijn/haar inzet!

 

Geniet nog even van onze winterstop, want voor je het weet staan we weer naast elkaar op de nieuwjaarsreceptie en staat het carnaval al weer voor de deur!

 

Ik wens iedereen prettige feestdagen en een muzikaal 2020 toe!

 

Groeten Niels