Prettige feestdagen en een gelukkig Carnaval…

De natte nazomer is nog bezig en de eerst keer vorst aan de grond hebben we pas net gehad. Behalve de pepernoten in de winkels is Sinterklaas nog helemaal niet in zicht. En maken we ons nu eerst nog, met grote zakken snoep, klaar voor Halloween. En toch…

…Als de temperatuur daalt, gaat het hart van menigeen sneller kloppen. De winter komt eraan, Sint-Maarten is in zicht. En daarmee Carnaval!! Of zoals Jacco zegt: “Vasteloavend” (ofzoiets).

En de Carnaval is voor ons altijd een drukke periode. We zijn dan ook al begonnen om langzaam de Carnavalsnummers weer langzaam tijdens de repetities door te nemen. Naast de vaste feestmuziek komen er in de aankomende maand ook vast weer wat nieuwe hitjes bij die door Niels en Danny uitgewerkt worden.

Mooie tijd dat Carnaval, maar ik heb er niet altijd wat aan gevonden. Sterker nog; Ik vond het nooit leuk. Totdat ik Jacqueline leerde kennen. Dat was ongeveer 20 jaar geleden tijdens de Carnaval. Sindsdien is de Carnaval wel ons/mijn feestje.

En met de Deurbloazers leven we ook toe naar 6 dagen feest tijdens het Carnaval en veel optredens in de aanloop naar deze leuke, maar zware dagen. De eerste aanvragen voor de optredens zijn weer binnen en er komen er steeds meer bij. We hebben er al weer goed zin in!!

Vanavond weer lekker repeteren. Het Carnavals gevoel zal vanaf nu elke week nog meer stijgen. En logisch, want het aantal Carnavalsfeesten neemt toe zodra de dagen korter worden en de temperatuur verder daalt.

Voor sommigen barst na 11 november het zottenfeest goed los… Maar voor wie er nog niet aan toe is:

Eerst nog een griezelige Halloween, een mooi Sinterklaasfeest, fijne feestdagen en een goede jaarwisseling.

ALAAF!!!

Vriendelijke groet,
Marcel